FAQ

Inscrieri la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est 2016

Au fost lansate inscrierile pentru organizatiile neguvernamentale din Romania pentru Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est

Cea de-a doua editie a Forumului Societatii Civile din Europa Centrala si de Est va avea loc in data de 25 noiembrie 2016, la Bucuresti.

Forumul continua si reinnoieste o traditie de cooperare si actiune comuna a organizatiilor societatii civile din Europa Centrala si de Est, aduce idei noi si mobilizeaza societatea civila din Uniunea Europeana si din Spatiul Economic European in vederea unor obiective comune de advocacy.

Ambitia Forumului din 2016 este de a contribui la sustinerea democratiei si la apararea valorilor fundamentale care stau la baza constructiei europene. In acest an Forumul va explora rolul societatii civile in noul context european dominat de criza refugiatilor, ascensiunea populismului, extinderea derivelor anti-democractice si eroziunea democratiei liberale si a sustinerii pentru proiectul european. Vor fi identificate modalitati de actiune pentru sustinerea democratiei in Europa, si pentru mobilizarea cetatenilor si a decidentilor politici in vederea acestui scop.

Agenda evenimentului poate fi consultata AICI.

Datorita numarului mare de participanti din strainatate, discutiile din cadrul atelierelor evenimentului se poarta in limba engleza.

Inscrierile au loc pana cel tarziu miercuri, 23 noiembrie 2016, ora 15:00, prin completarea formularului disponibil AICI

Locurile sunt limitate. Inscrierea se va inchide automat in momentul in care locurile se epuizeaza. Locatia evenimentului va fi comunicata tuturor participantilor inscrisi

Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in cadrul Fondului ONG, parte a granturilor Spatiului Economic European 2009 - 2014. Obiectivul general al Fondului ONG este consolidarea dezvoltarii societatii civile si cresterea contributiei acesteia la justitia sociala, democratie si dezvoltarea sustenabila, acesta contribuind la obiectivele generale ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) si norvegiene 2009-2014, de a reduce disparitatile economice si sociale in Spatiul Economic European si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Islanda, Liechtenstein si Norvegia.